Website of webshop op maat

Wanneer uw bedrijf geen (goede) website heeft is dit een gemiste kans. Een website is immers het online visitekaartje van uw bedrijf en essentieel voor (startende) ondernemers. Een goede website zorgt ervoor dat potentiële klanten een duidelijke indruk krijgen van uw diensten, dat ze aangenaam verrast worden door uw portfolio en dat ze staan te popelen om met u aan de slag te gaan. 

Bent u op zoek naar een custom-made webshop die volledig aansluit bij uw wensen? Wij kunnen dit voor u realiseren! 

Ook wanneer u zelf een design gemaakt heeft en op zoek bent naar een partij om deze om te zetten naar een goedwerkende, professionele site kunt u bij ons aan de bel trekken. Iedere website maken wij geschikt voor zowel computer, mobiel als tablet.

Zakelijk of particulier

Voor een op maat gemaakte website of webshop bent u bij Infinity Webdesigns aan het goede adres. Wilt u een kleine website laten maken voor uw pas opgezet bedrijf of wilt u een zeer uitgebreide online webshop opzetten? Voor zowel grote als kleine websites bestemd voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden kunt u bij ons terecht. Wij hebben al jarenlang ervaring in codering en design en zijn daarom in staat om professionele websites te maken die goed gevonden worden in Google en andere zoekmachines. Iedere website is maatwerk!

 Al onze websites worden voorzien van ons eigen CMS-systeem waarin u eenvoudig uw content kunt beheren. Zo kunt u uw website eenvoudig aanpassen op elk moment wanneer u dat wilt. Daarnaast kunnen wij u vaak helpen met een koppeling tussen uw shop en een extern systeem. Op deze manier wordt het vullen van uw webshop kinderlijk eenvoudig.

Makkelijk zelf te beheren

Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk waardoor uw website snel zal worden gevonden door uw klanten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om het contentbeheer van uw website of webshop aan ons uit te besteden. 

Een eigen website of shop hebben is één ding, het vullen ervan is een tweede. Wij merken dat voor veel bedrijven het up-to-date houden van de website een struikelblok is. 

Waarom besteedt u het contentbeheer niet gewoon uit aan mensen die er verstand van hebben? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers indien u meer informatie wenst over het laten maken van een website of webshop, het laten ontwerpen van een logo, het realiseren van drukwerk voor uw bedrijf, de registratie van uw domeinnaam, de hosting van uw site of het uitbesteden van uw contentbeheer.

Gratis offerte ontvangen?