SEO Optimalisatie

Wilt u de toegankelijkheid van uw website of webshop verbeteren en de conversie optimaliseren? Zoekmachinemarketing is een opkomend begrip waar websites en webshops voortdurend mee te maken hebben. Uw website moet actief blijven op het internet om goed gevonden te worden door bekende zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo! 

Search Engine Optimization (SEO) zorgt hiervoor. Zoekmachines bepalen de ranking van een website aan de hand van ontzettend veel factoren. De juiste online strategie zorgt voor nieuwe bezoekers, meer klanten en uiteindelijk meer omzet voor uw organisatie. Kennis en ervaring zijn vereist om de positie van uw website of webshop te verhogen. Laten wij nou net over deze kennis en ervaring beschikken!

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en kennen de regels die zoekmachines gebruiken voor het ranken van websites. Wilt u omhoog komen in Google, dan is het verstandig om zoektermoptimalisatie over te laten aan professionals zoals wij. Zo bent u zeker over het juiste gebruik van headings, alt-tags bij afbeeldingen en strategische keywords. De standaard van zoekmachines verandert regelmatig. Onze specialisten zorgen ervoor dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste richtlijnen, normen en eisen van de populairste zoekmachines. U als klant hoeft zich daar geen zorgen over te maken!

On-page-optimalisatie

Een belangrijke stap in het SEO proces is on-page-optimalisatie van uw website. Dat houdt in dat wij iedere pagina op uw website optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden. Wij zetten onder andere Google Search Console en Google Analytics in om inzicht te krijgen in potentiële zoektermen zodat wij de juiste selectie kunnen maken. Deze zoekwoorden laten wij terugkomen in de URL, de header tags, de meta description en natuurlijk in de tekst zelf. 

Daarnaast is een XML sitemap een belangrijk hulpmiddel. Een sitemap is een XML bestand dat aan Google vertelt welke links er op de website actief zijn. Deze sitemap wordt automatisch bijgehouden zodat oude links uit de Google index gehaald worden. Wij zorgen voor een speciale opmaak van de XML sitemap waardoor deze sneller te scannen is door een zoekmachine en een nieuwe pagina op uw website al snel gevonden wordt. Hoe sneller uw nieuwe informatie in de zoekmachine staat, hoe beter dit is voor de SEO en dat is natuurlijk ons uiteindelijke doel.

Raakt u in paniek bij vaktermen zoals search engine optimization, meta description, title-tags, XML maps en meta keywords? Maakt u zich geen zorgen, onze medewerkers regelen dit allemaal voor u! De websites en webshops van Infinity Webdesigns zijn zowel technisch als inhoudelijk geoptimaliseerd voor de beste resultaten in de zoekmachines.

Gratis offerte ontvangen?