Domein en hosting

Wanneer u een nieuwe website wilt lanceren denkt u misschien niet meteen aan domeinnaamregistratie en hosting. Het lijken onbelangrijke stappen maar dat is het zeker niet. Een goede naam zorgt voor herkenbaarheid voor (potentiële) klanten en voor vindbaarheid door zoekmachines.

Wanneer u uw domeinnaam (URL) gaat kiezen is het belangrijk om op diverse punten te letten: dat uw domeinnaam niet te lang is; kies een makkelijke naam die mensen goed kunnen onthouden; zorg ervoor dat de extensie van uw domein is afgestemd op uw doeleinden. Bent u een internationaal bedrijf dat zich richt op de Europese markt of wilt u zich beperken tot Nederland? Wij kunnen u de beste adviezen geven zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor .nl, .com, .eu, .net of iets anders.

Nadat uw domein is geregistreerd is de hosting van uw website van belang. Hosting is het huisvesten van een website waardoor uw website via een server in verbinding staat met het internet. Zo wordt uw website bereikbaar voor iedereen. Infinity Webdesigns kan de hosting voor de klant in orde maken. Afhankelijk van het aantal bezoekers dat u gaat ontvangen, wat uw bezoekers op de site gaan doen en de zwaarte van uw site, zorgen wij voor een server met voldoende opslag, rekenkracht en geheugen. De webhoster blijft updates uitvoeren waardoor uw website en e-mails ten alle tijden blijven werken. De server wordt beveiligd en de juiste serverconfiguraties zorgen ervoor dat iedere website snel draait.

Hosting inclusief e-mailaccounts

Wij leveren hosting in combinatie met e-mail. Dat wil zeggen dat u kunt mailen met uw eigen domeinnaam waarmee u een stukje professionaliteit uitstraalt naar uw klanten en relaties. Zorg voor een goede eerste indruk met een verzorgde website, een pakkende domeinnaam en een gepersonaliseerde e-mail.

Schakel ons in voor een compleet hostingpakket en wij zorgen ervoor dat uw domeinnaam en e-mail nauwkeurig worden geregeld. Wanneer u de domeinnaamregistratie en hosting aan ons uitbesteedt, hoeft u zich niet zelf druk te maken over aspecten waar u misschien niet zo veel ervaring mee heeft. Een slimme ondernemer besteedt zijn of haar tijdrovende klusjes uit aan iemand die er korter over doet en er meer verstand van heeft. Zo houdt u tijd en geld over die u nuttig kunt besteden aan andere belangrijke zaken!

Wenst u meer informatie of heeft u vragen over het hostingpakket, de registratie van uw domeinnaam, het aanmaken van e-mailadressen of over een van onze andere diensten? Onze medewerkers delen maar al te graag hun kennis met u!

Gratis offerte ontvangen?