Content laten beheren

Een website kan een fantastisch webdesign hebben maar zonder content levert het weinig op. Contentbeheer hoort bij contentmarketing maar voor veel bedrijven voelt het als een blok aan het been. Gelukkig kunt u het beheer van uw content gemakkelijk uitbesteden!

Hebt u ook weinig tijd om uw website of webshop up-to-date te houden, heeft u geen inspiratie voor het creëren van pakkende webteksten of heeft u er simpelweg geen zin in? Voor professioneel contentbeheer kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten bij Infinity Webdesigns. Wij kunnen voor de klant de content beheren tegen een betaalbaar tarief. Afhankelijk van de hoeveelheid wijzigingen per maand spreken we in overleg een vast maandelijks bedrag af zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zelf uw content beheren

Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van een eigen Content Management Systeem (CMS) dat we in de toekomst aan kunnen bieden waardoor het beheren van websites voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt. Dit CMS-systeem is een gebruiksvriendelijk platform voor het bouwen van webshops en websites waarbij u eenvoudig uw eigen online content kunt beheren. Zo kan de websitebeheerder binnen no time een nieuwe pagina toevoegen en staan uw teksten binnen enkele klikken online. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een import-script te maken zodat nieuwe producten eenvoudig kunnen worden geïmporteerd naar uw webshop.

Met ons eenvoudige CMS-systeem wordt het bijwerken van uw website kinderspel! Snelheid, gemak, veiligheid en optimale vindbaarheid staan hierbij centraal. Komt u er toch even niet uit, dan kunt u ons altijd benaderen voor hulp en adviezen. Wij vinden service en een kundige helpdesk erg belangrijk!

Wilt u meer te weten komen over contentbeheer of bent u benieuwd naar de tarieven ervan? U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Daarnaast kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers die u alles kunnen vertellen over onze werkzaamheden zoals het design van websites, het realiseren van professionele webshops, het optimaliseren van de vindbaarheid van uw website, hostingpakketten en nog veel meer. Onze diensten zijn niet alleen geschikt voor kleinschalige, middelgrote en grote bedrijven, maar ook voor ZZP’ers, verenigingen en scholen.

Wat kunnen wij u bieden?

  • Vrijblijvende adviezen over uw content
  • Professioneel contentbeheer
  • Snelle publicatie van nieuwe teksten, artikelen of afbeeldingen
  • Onderhoudsabonnement tegen laag tarief
  • Frequente plaatsing van actuele content

 Wij begrijpen als geen ander dat u het te druk heeft voor het actueel houden van informatie en het frequent publiceren van nieuwe teksten of artikelen. Gelukkig zijn wij daarin gespecialiseerd!

Gratis offerte ontvangen?